Welkom – bibfluencerbabs stelt zich voor

Geplaatst op

Welkom! Ik ben Babs en ik hou van verhalen. Ik hou van verhalen lezen én van verhalen vertellen. Waar het hart van vol is, daar loopt de mond van over. Veel van mijn gesprekken, starten dan ook zo: ik las onlangs een boek waarin werd gezegd dat… of ik ben een geweldig boek aan het lezen, ik denk dat dat ook iets voor jou zou zijn. Of door dat boek, ben ik helemaal anders beginnen denken. (even goed begint het gesprek met: mmm, dat ziet er lekker uit. Wat ben je aan het eten? 😋)

Twee weekends geleden kreeg ik een zot idee: er moet toch meer zijn dat ik met mijn passie kan doen? Ik heb zoveel te delen over de boeken die ik lees. Want een boek is nooit zomaar een boek. Het kan een levensles zijn, een eye-opener, een ommekeer. Bibfluencerbabs was geboren.

Met dit account vertel ik verhalen over lezen. De tijd dat mensen die graag lezen, bestempeld werden als saai en eenzaten, is voorbij. Anno 2020 zijn wij lezers hipsters (ja, jij ook, niks mis met ’s avonds liever in de zetel een boek te lezen). En ik wil jullie ook warm maken voor boeken. Want lezen kan echt lifechanging zijn. Met al wat je leest, leer je bij. Zal ik er eens wat populaire hastags tegenaan smijten? #nevernotreading#nevernotlearning#educateyourself

Het is met lezen een beetje zoals met sporten: velen willen het, maar komen er niet toe dit te integreren in hun leven. Sporten is een ander verhaal (pun intented 😀) maar lezen, dat is de rode draad in mijn leven. In mijn verhalen zal ik je onder andere vertellen hoe ik dat aanpak.

Mijn volgende post zal over een liefdesverhaal gaan. Nieuwsgierig? Vrijdag vertel ik je er alles over!

Eén antwoord op “Welkom – bibfluencerbabs stelt zich voor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *